Bahcesehirin yliopisto perustettiin vuonna 1998 perustajayliopistoksi Bahcesehir Ugurin koulutuslaitoksissa. Bahcesehirin yliopistolla on kunnianhimoinen suunnitelma tulla yhdeksi Kaakkois-Euroopan ja MENA-alueen johtavista yliopistoista, joilla on vahva akateeminen henkilökunta, tutkimus- ja koulutusinfrastruktuuri kansainvälisellä tasolla, koulutusmahdollisuudet ja modernit infrastruktuurit. Bahcesehirin yliopisto tarjoaa opetusmahdollisuuksia laaja-alaisina sertifiointiohjelmista, jatko-opinto-ohjelmista, mukaan lukien sekä master- että tohtorintutkinto-ohjelmat yhdeksässä päätoiminnossa.
Yliopistossa on myös neljä ammatillista koulua.
Bahcesehirin yliopistossa on yhteistyökoulutusohjelma, jota tukee liike-elämä. Lisäksi yliopistolla on ammattilaisille urakeskusta ja elinikäistä oppimiskeskusta.

C4FF: n merenkulkualan koulutusyksiköllä on ollut monen vuoden kokemus kauppalaivaston upseerien koulutukseen ja kansainväliseen koulutukseen perustuvien ohjelmien kehittämisessä, mutta toimii myös muilla liiketoimintaosaamisalueilla, mukaan lukien automaatio, hybridiajoneuvojen suunnittelu ja tekoäly. C4FF on myös Marifuture-alustan perustaja: http://www.marifuture.org/

Actuate Innovation on yritysryhmä, joka on toiminut vuodesta 2016 lähtien ja jonka tavoitteena on tunnistaa yritysten tarpeet ja tarjota heille tarvittavat ohjelmistot ja prosessiratkaisut. Asiakaskanta koostuu yrittäjistä, pienistä pk-yrityksistä, pk-yrityksistä ja suurista yrityksistä. Actuaten tehokkain piirre, jolla on perustajia yrittäjyyden taustalla, on pystyä määrittämään oikeat tarpeet ja saamaan tiimi ja tieto vastaamaan tähän oikein.

LUT-yliopisto (Lappeenrannan ja Lahden teknillinen yliopisto, LUT) on edelläkävijä tiedeyliopisto Suomessa, joka yhdistää tieteen ja liiketoiminnan alat vuodesta 1969 lähtien.
Kansainvälinen yhteisömme koostuu noin 6,000: sta tieteelliseen tutkimukseen ja akateemiseen koulutukseen osallistuvasta opiskelijasta ja asiantuntijasta.

Liverpool Yliopistossa on 31,000 opiskelijaa, joista 7,700 matkustaa ympäri maailmaa opiskelemaan täällä ja 195,000 alumnia 200 maassa. Sen maailmanlaajuinen painopiste on johtanut siihen, että laitos on perustanut Shanghain lähellä Suzhoun yliopiston yhteistyössä Xi’an Jiaotongin yliopiston kanssa sekä kampuksen Lontoossa.
Yliopisto on suurin 100%: n online-jatko-opintojen tarjoaja Euroopassa ja yli 10 000 opiskelijaa opiskelee Liverpoolin tutkintoa ympäri maailmaa.

Torlak Ship Management, joka on perustettu vuonna 2008 Tuzlan alueelle, on laajentanut teknistä ja kaupallista toimintaa ja luovuttanut alukset OWN-organisaatiolle vuonna 2012. Johto on ollut merenkulkualalla, ja kokemuksella ja henkilöstöllä on syvällistä kokemusta.

Merinova on tärkeä ja neutraali taustatekijä, jonka tehtävänä on tehdä Vaasan seudun energiaklusteri entistä onnistuneemmaksi.
Olemme Vaasan alueen energiaklusterin keskiössä. Huippuluokan osaamisemme on energiateollisuus, ja olemme asiantuntijoita yritysten kehittämisessä ja niiden toimintaolosuhteissa. Olemme mukana erilaisissa projekteissa, ohjelmissa ja palveluissa sekä alueellisesti, kansallisesti että maailmanlaajuisesti.